Gràcies a tots els nois i noies que han participat en aquest III Concurs de Cuina. Ara a través d'un video rebrem unes indicacions de com plantar les cebes que us han tocat i asegurar-vos del seu creixement.
Les cebes que teniu són del tipus de cebes de figueres, aquesta varietat en diferència de les altres té un gust dolç.
Recepta de ceba: has tastat la ceba confitada? La talles ben fina en juliana i la poses en una paella gran amb oli d'oliva verge. La fas a poc foc, que quedi transparent, sense daurar-se. Aleshores hi poses una culleradeta de sucre morè per cada ceba i un raig de conyac o vi. Ho deixes uns minuts més a poc foc, tot remenant-ho, fins que vegis que ja comença a caramelitzar-se. Un bon acompanyament per a carns i aus.
Tornem a felicitar a tots els que han participat en el concurs i els que no ho haveu fet us emplacem pel de l'any que ve.
A partir de la setmana que ve anirem publicant les receptes presentades enguany.