dilluns, 3 de maig del 2010

TOM de P5

Els Canelons de la Besàvia Teresa



“Canelons de pernil dolç i puré de patata”

Per fer 12 Canelons :
-12 talls de Pernil dolç
-1 sobre de puré de patata amb llet
-3/4 de litre de llet.
-1 sobre de 250 grms. de formatge ratllat emmental.
-1 sobre de formatge ratllat per gratinar
-beixamel

Es prepara el puré de patata amb els 3/4 de litre de llet, una mica
de mantega i una culleradeta de sal i quan ja és llest s’hi afegeix
el formatge ratllat emmental.
S’agafa un tall de pernil dolç i s’estén sobre el plat i s’hi posa el
puré de patata corresponent a un caneló.
Es cargola.

Quan s’han preparat tots els canelons, es posen en una safata
per anar al forn.
Es prepara la beixamel, que nosaltres l’ha fem amb ceba, llet i
farina, i una mica de sal.La passem per el minipimer, per tal que
no quedin grumolls.
Una vegada llesta la beixamel, s’exten per sobre dels canelons,
que quedin ben coberts.
A sobre la beixamel hi posem el formatge ratllat i després una
mica de mantega a sobre, per gratinar.ho.
Una vegada gratinats, ja són a punt per menjar.
Bon profit !!!

TOM de P5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada