dimecres, 28 d’abril del 2010

LLUC de 3r.

Empanada

Ingredients:
Per  fer  la massa: 300 gr. de farina, 100 cc de oli gira-sol, 125 cc d’aigua temprada, 1 cullerada de llevat i sal.

Per  el  farciment: salsa de tomàquet, ceba  poxada,  pebrot  vermell  fregit  i atonyina.
Unes hores abans fem la massa de l’empanada barrejant tots els ingredients  de la massa  i la deixem reposar  coberta  amb un drap unes hores.
Aquesta massa la dividim en dos trossos . Estirem  un dels trossos amb el corró i cobrim la base de la safata que ficarem al forn.  Posem el farcit ben repartit perquè hi  toqui de tot . Desprès estirem l’altre tros i cobrim tota la safata.  Decorem amb petits trossos de massa l’empanada. La pintem amb ou perquè quedi daurada  i punxem amb una forquilla perquè pugui sortir el vapor una vegada que estigui al forn.
Ficar la safata  al forn a 180 graus i treure-la  quan estigui daurada i bon profit.

Ens vam oblidar de fer-li  la foto quan va sortir del forn. Olorava tan bé i teníem tanta gana!!!


Lluc de 3r.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada