Empanada
Ingredients:
Per fer la massa: 300 gr. de farina, 100 cc de oli gira-sol, 125 cc d’aigua temprada, 1 cullerada de llevat i sal.
Per el farciment: salsa de tomàquet, ceba poxada, pebrot vermell fregit i atonyina.
Unes hores abans fem la massa de l’empanada barrejant tots els ingredients de la massa i la deixem reposar coberta amb un drap unes hores.
Aquesta massa la dividim en dos trossos . Estirem un dels trossos amb el corró i cobrim la base de la safata que ficarem al forn. Posem el farcit ben repartit perquè hi toqui de tot . Desprès estirem l’altre tros i cobrim tota la safata. Decorem amb petits trossos de massa l’empanada. La pintem amb ou perquè quedi daurada i punxem amb una forquilla perquè pugui sortir el vapor una vegada que estigui al forn.
Ficar la safata al forn a 180 graus i treure-la quan estigui daurada i bon profit.
Ens vam oblidar de fer-li la foto quan va sortir del forn. Olorava tan bé i teníem tanta gana!!!
Lluc de 3r.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada