dilluns, 23 de novembre del 2009

Brou

Per fer el brou hem utilitzat:

• de la vedella (costella, os del moll, os de genoll i un tros de conill)
• de les aus( carcanada de gall d’indi i pit de gallina)
• del porc ( costella i os de pernil)
• verdures: api, ceba, patata, pastanaga, carbassa, porro, nap i tomàquet.



Primer bullim tota la carn i anem escumant. Quan el brou ja està net hi posem les verdures a juliana i no deixem que es bullin en excés perquè no perdin les seves propietats.
En un altre foc tenim l’olla exprés , on hem posat uns cigrons que teníem remullats el dia anterior amb un tros de cansalada viada, una ceba i uns quatre grans de comí ( per fer menys flatulents els cigrons). L’aigua de cocció dels cigrons ho afegirem al brou. Uns quants cigrons els posarem en la sopa que farem i els altres els congelem per un altre dia.
Colem el brou i ho posem en unes carmanyoles. Ho deixem refredar i congelem. Aquella nit vam a profitar i van bullir una mica de brou amb pasta (galets) i vam afegir uns quants cigrons.

El resultat va ser:


E. Lake Smallcountry

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada