diumenge, 17 de gener del 2010

RATATOUILLE


1 ceba,
1 pebrot vermell,
1 albergínia,
un parell de carabassons,
4 o 5 tomàquets madurs,
2 dents d'alls,
oli d' oliva verge extra,
orenga,
alfàbrega,
sal i pebre

Hi ha que picar la ceba, l' all i el pebrot. Tallar l' albergíni
Aquesta recepta de pel·lícula, semblant a la samfaina, es prepara amb:
a i el carabassó a daus. Pelar i picar el tomàquet.
En una cassola amb oli d' oliva es posa primer l' all i la ceba . Passats uns minuts, afegim l' albergínia. I, a continuació, el pebrot picat i el carabassó. Deixem que es faci 5 o 6 minuts més, remoguen de tant en tant, abans de afegir el tomàquet, sal, pebre, orenga i alfàbrega. Es deixa 20-25 minuts a foc lent i ja està. Es pot servir temprat o calent. Com a primer plat, a sobre d' unes torrades, o per acompanyar una carn.
Boníssim.

E. Lake Smallcountry





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada