diumenge, 22 d’abril del 2012

PREMI AL SILENCI


La nostra coordinadora de menjador juntament amb tot el seu equip volen aconseguir, que mentre els nens mengin, el nivell de soroll sigui el més baix possible. L'objectiu és que l'hora de dinar sigui un moment agradable i tranquil. 


Penseu per un moment en l'espai de menjador de l'escola. Visualitzeu totes les taules ocupades pels nens. Els monitors desplaçant-se entre les taules per atendre a les necessitats del seu grup. I tots els nens per poder parlar-se, cridant ... Ufff

Si s'aconsegueix que els nens moderin el seu to de veu, que el moment de dinar el monitor pugui ajudar sense tenir que alçar la veu. Evitarem l'estrès mentre els nostres fills s'alimenten.



Aquest treball el porten fent any darrera any i sempre estan buscant com engrescar als nens per aconseguir-ho. Aquest any, com ja vam explicar en l'entrada del bloc de data 22/11/11 el tema és la música. I a partir d'aquest tema busquen moments de silenci. L'aconsegueixen fent-los escoltar un cd amb diferents sorolls que desprès han d' endevinar que element els provoca. O bé fent-lis escoltar un cd on s'ha gravat una recopilació de cançons que ells han escollit amb anterioritat.



En aquestes fotos es veuen el tipus de sorolls que van sentir un dia determinat i els encerts que van tenir, per classes.





El silenci, els bons hàbits, l'estalvi de l'aigua, els encerts en els jocs proposats,... dóna punts a la taula. I la taula que més punts va guanyar el primer trimestre va ser la classe de 5è. El premi va ser un joc per tota la classe que es diu Uno para ganar i mentre les altres classes els animaven.



                                         Explicant les normes del joc.

                                                   Organitzant les grades 


                          Ficar les pilotes dintre del cèrcol ventant amb pales.   





                                    Fent una torre amb les sabates
I més jocs dels quals no tenim imatges. S'ho van passar molt bé, va ser una estona divertida i diferent. 
Ara ja estem esperant els guanyadors del segon trimestre. A veure qui classe
podrà gaudir del premi. Ja us informarem.

 

Donem per tancat el concurs de cuina del 2012. Agrair a tots els participants per enviar-nos les seves receptes. Informar-vos que els premis es donaran aquest divendres a la sortida de les classes.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada