Encara estàs a temps de presentar la teva recepta.
No et perdis una bona estona amb els petits de la casa preparant junts aquest plat que tant us agrada. A part de gaudir d'un bon moment, ensenyareu als vostres fills la màgia que es pot fer a la cuina.
Només haveu de fer tres fotos, redactar la recepta i enviar-la a aquesta adreça ampabaloo.cuina@gmail.com.
Tan sols per participar al concurs publicarem la vostra recepta al bloc i rebreu un detall per recordar-vos sempre. A més, una de les receptes serà recompensada amb un àpat al restaurant de la Semproniana.
L'any passat li va tocar gaudir-lo al Biel. I ens han enviat aquest testimoni per poder compartir-lo amb tots nosaltres.
Volem
agrair a l’AMPA el regal tan fantàstic que vam tenir en guanyar el Biel el
concurs de cuina 2011.
El
Restaurant Semproniana és un lloc ideal per anar-hi amb nens i passar alhora,
encara que sembli contradictori, una estona relaxada. Al mateix menjador on ens
van servir un àpat deliciós, hi ha un
espai destinat als nens. En aquest lloc, al mateix moment que nosaltres vam
estar dinant, el Biel va fer un taller de cuina amb d’altres nens. Les noies
que s’encarreguen del taller tenen molta traça i el Biel, que no acabava de
veure clara la situació, es va posar en el seu paper de xef ben aviat. El
primer que va fer va ser personalitzar amb dibuixos el davantal que utilitzaria
al llarg del taller. Després va participar en l’elaboració d’una “quiche
lorraine”, que, tot s’ha de dir, va quedar deliciosa i se la va poder emportar
per sopar. Quan van acabar amb l’elaboració del plat, van dinar amb la resta de
nens. Nosaltres, mentrestant, vam poder gaudir d’un menú degustació
espectacular, ple de delicatessem com “minicaneló de carn d’olla, brick de brie
i dàtils, magret d’ànec amb poma i formatge de cabra, delirium tremens de
xocolata”. Aquí
teniu el restaurant per si voleu anar fent
boca...
Vinga,
comenceu a preparar les receptes per al concurs d’enguany!!
Participeu-hi!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada