dimarts, 10 d’abril del 2012

Primer premi del concurs de cuina 2011

El Concurs de Cuina del 2012 s'acaba el 16 d'abril. 
Encara estàs a temps de presentar la teva recepta. 
No et perdis una bona estona amb els petits de la casa preparant junts aquest plat que tant us agrada. A part de gaudir d'un bon moment, ensenyareu als vostres fills la màgia que es pot fer a la cuina.
Només haveu de fer tres fotos, redactar la recepta i enviar-la a aquesta adreça ampabaloo.cuina@gmail.com.
Tan sols per participar al concurs publicarem la vostra recepta al bloc i rebreu un detall per recordar-vos sempre. A més, una de les receptes  serà recompensada amb un àpat al restaurant de la Semproniana. 
L'any passat li va tocar gaudir-lo al Biel. I ens han enviat aquest testimoni per poder compartir-lo amb tots nosaltres. 



Volem agrair a l’AMPA el regal tan fantàstic que vam tenir en guanyar el Biel el concurs de cuina 2011.
El Restaurant Semproniana és un lloc ideal per anar-hi amb nens i passar alhora, encara que sembli contradictori, una estona relaxada. Al mateix menjador on ens van servir un  àpat deliciós, hi ha un espai destinat als nens. En aquest lloc, al mateix moment que nosaltres vam estar dinant, el Biel va fer un taller de cuina amb d’altres nens. Les noies que s’encarreguen del taller tenen molta traça i el Biel, que no acabava de veure clara la situació, es va posar en el seu paper de xef ben aviat. El primer que va fer va ser personalitzar amb dibuixos el davantal que utilitzaria al llarg del taller. Després va participar en l’elaboració d’una “quiche lorraine”, que, tot s’ha de dir, va quedar deliciosa i se la va poder emportar per sopar. Quan van acabar amb l’elaboració del plat, van dinar amb la resta de nens. Nosaltres, mentrestant, vam poder gaudir d’un menú degustació espectacular, ple de delicatessem com “minicaneló de carn d’olla, brick de brie i dàtils, magret d’ànec amb poma i formatge de cabra, delirium tremens de xocolata”.   Aquí teniu el restaurant per si voleu anar fent  boca...
Vinga, comenceu a preparar les receptes per al concurs d’enguany!!






  
                Us perdreu l'oportunitat de guanyar un premi tan fantàstic?
                                                          Participeu-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada