dijous, 25 de març del 2010

ANDREA de 3r.

OUS AL NIU

2 panets
2 ous
2 talls de sobrassada
Llet desnatada
Oli d’oliva
Sal
Obriu els panets de viena per la part de dalt, donant forma al panet com si es tractés d’un niu.
Aixafeu una mica, amb els ditets, la part interior dels panets i poseu-hi una mica de llet.
A continuació, poseu-hi la sobrassada al voltant interior del panet.

Separeu les clares dels rovells, i monteu les clares a punt de neu.

Introduïu el rovell a l’interior de cada panet, poseu-hi un pessic de sal i per sobre les clares muntades.
Poseu una paella al foc amb l’oli i quan estigui calent poseu-hi el panet, després aneu tirant l’oli pel damunt amb una cullera.

Donat l’alt nivell calòric del plat, només es pot fer de tant en tant, però està, per llepar-se’n els dits ...... bon profit!!

Recepta que fèia la “yaya Leonor” a la mare quan era petita.
Andrea de 3r.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada