ARRÒS AL FORN
INGREDIENTS:
Arròs aprox. 100 gr. x persona
Costella de porc (aprox. 500 gr. X 4 persones)
Patates, 1 tallada ben fina
Botifarró negre (de ceba o arròs)
Tomàquet, mig per persona
Cigrons aprox. 200 gr.
Alls, 1 cap
Aigua o brou de pollastre, aprox. el doble que d’ arròs
Safrà o colorant alimentari i sal.
Recipient: cassola de fang
PREPARACIÓ:
Comencem sofregint la costella de porc i a continuació les patates tallades molt fines.
Preparem a la cassola posant l’arròs, a sobre la costella sofregida, les patates, els tomàquets tallats pel mig, els botifarrons, un cap d’alls al mig de la cassola i per últim posarem els cigrons.
Una vegada tenim preparats tots el ingredients a la cassola ho cobrirem amb l’aigua o brou de pollastre li posarem el safrà o colorant i la sal.
Només restarà posar-ho al forn durant uns 45 min. Aprox. a una temperatura d’uns 190-200º.
Bon profit!!!!
Mar de P4
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada