Quiche Lorraine (France)
Ingredients:
1 massa pasta brisa
100 grs cansalada o bacon fumat tallats a trocets
4/5 ous
sal
100 grs formatge gruyère ratllat
Preparació:
extendre sobre un motllo rodó la massa de pasta brisa
punxar vàries vegades el fons amb una forquilla
col.locar sobre la massa els trocets de bacon o cansalada repartits uniformement
batre els ous, afegir la sal (opcionalment es pot afegir una mica de llevat perquè quedi més esponjosa) i abocar-ho damunt del bacon
posar el formatge ratllat per sobre de manera que cubreixi bé tota la superfície
escalfar el forn a 160-170º i ficar-hi la quiche
triga uns 15-20 minuts a fer-se
un cop cuinada es pot servir calenta o freda, i s'acompanya d'una amanida verda.
BON PROFIT - BON APPÉTIT!!!!!
Pol de 1er
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada