dissabte, 8 d’octubre del 2011

14-Andrea de 4t

VOL-AU-VENT AMB BRANDADA DE BACALLÀ

Ingredients:

600 gr. bacallà dessalat
3 o 4 dents d’all pelats
1 dl. crema de llet
1 fulla de llorer
¼ lt. Oli d’oliva
Vol-au-vents
Formatge rallat


Poseu-hi el bacallà en un cassó cobert d’ aigua i poseu-ho al foc.
Quan arrenca el bull, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar.
Peleu el bacallà, treieu les espines i esmicoleu-ho bé.
En una paella, poseu l’oli amb el llorer i els grans d’all, i quan estiguin ben dauradets, apagueu el foc.
Ara en un pot de minipimer, poseu-hi el bacallà, els grans d’all amb l’oli i afegiu la crema de llet tèbia, tritureu els ingredients i rectifiqueu-ho de sal si és necessari.
Amb la brandada ja feta, podeu omplir els vol-au-vents i poseu formatge ratllat per sobre.
Ara només caldrà gratinar-ho al forn.

Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada