diumenge, 19 de juny del 2011

13-Biel de P3

Roquetes de Montserrat
Ingredients:           100 g d’arròs inflat  
                               50 g de coco ratllat
                               100 g de panses
                               200 g de xocolata negra
                               20 cireres confitades
                               Paperets per fer magdalenes

En primer lloc, un adult fa desfer la xocolata en un pot a foc ben lent. A partir d’ara tota la feina la pot fer l’infant. Un cop la xocolata està desfeta, s’hi afegeix l’arròs i es remena ben bé. Després s’hi afegeixen les panses i el coco, i es remena tot plegat. 

Per últim cal emplenar els contenidors de paper amb un parell de cullerades d’aquesta barreja.
Per decorar les roquetes, es pot utilitzar una cirereta confitada.
Finalment, posarem les roquetes a la nevera perquè la xocolata se solidifiqui.
Variants: en comptes d’utilitzar arròs, es pot fer servir altres tipus de cereal. En comptes de panses es poden utilitzar qualsevol altra fruita seca.    

Curiositats: vam aprendre a fer aquestes postres amb l’àvia del Biel, que és irlandesa. Ella en diu “chocolate crispies”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada