divendres, 11 de maig del 2012

ÀLEX DE 3er.


Cara pirata amb ous durs farcits de tonyina

Ingredients
    Ous
    Tonyina de llauna o de pot 
    Maionesa
    Per la decoració: Trieu entre pastanaga, enciam, raves,cogombre,pebrot, pernil, formatge o altres coses que es puguin tallar en les formes que us interessin. 

Passos
    - Posseu els ous durs a coure en aigua freda.
    - Quan comencin a bullir,mireu l'hora perquè han de bullir 8 minuts.
    -  Passat aquest temps, poseu-los en un bol en aigua freda perquè es refredin.
    -  Quan siguin freds, peleu-los.
    -  Partiu-los per la meitat, separeu-ne el rovell vigilant que no es trenqui la clara.
    -  Aixafeu en un plat el rovell i barregeu-lo amb una mica de 
tonyina de pot (en oli d'oliva, millor) i una mica de maionesa. 
Feu servir una forquilla per aixafar-ho i barrejar-ho tot bé.
    -  Amb una cullera, farciu el forat de les clares amb la barreja.
    -  Podeu acabar de decorar l'ou amb mitja oliva.
 



Aquests ous són molt decoratius i fàcils de fer i també us podeu divertir molt preparant-ne l’acompanyament. 
Avui hem fet servir ingredients d’amanida i hem dibuixat una cara. Esperem que us agradin.

Àlex  de  3r.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada