Cara pirata amb ous durs farcits de tonyina
Ingredients
Ous
Tonyina de llauna o de pot
Maionesa
Per la decoració: Trieu entre pastanaga, enciam, raves,cogombre,pebrot, pernil, formatge o altres coses que es puguin tallar en les formes que us interessin.
Passos
- Posseu els ous durs a coure en aigua freda.
- Quan comencin a bullir,mireu l'hora perquè han de bullir 8 minuts.
- Passat aquest temps, poseu-los en un bol en aigua freda perquè es refredin.
- Quan siguin freds, peleu-los.
- Partiu-los per la meitat, separeu-ne el rovell vigilant que no es trenqui la clara.
- Aixafeu en un plat el rovell i barregeu-lo amb una mica de
tonyina de pot (en oli d'oliva, millor) i una mica de maionesa.
Feu servir una forquilla per aixafar-ho i barrejar-ho tot bé.
- Amb una cullera, farciu el forat de les clares amb la barreja.
Ous
Tonyina de llauna o de pot
Maionesa
Per la decoració: Trieu entre pastanaga, enciam, raves,cogombre,pebrot, pernil, formatge o altres coses que es puguin tallar en les formes que us interessin.
Passos
- Posseu els ous durs a coure en aigua freda.
- Quan comencin a bullir,mireu l'hora perquè han de bullir 8 minuts.
- Passat aquest temps, poseu-los en un bol en aigua freda perquè es refredin.
- Quan siguin freds, peleu-los.
- Partiu-los per la meitat, separeu-ne el rovell vigilant que no es trenqui la clara.
- Aixafeu en un plat el rovell i barregeu-lo amb una mica de
tonyina de pot (en oli d'oliva, millor) i una mica de maionesa.
Feu servir una forquilla per aixafar-ho i barrejar-ho tot bé.
- Amb una cullera, farciu el forat de les clares amb la barreja.
- Podeu acabar de decorar l'ou amb mitja oliva.
Aquests ous són molt decoratius i fàcils de fer i també us podeu divertir
molt preparant-ne l’acompanyament.
Avui hem fet servir ingredients d’amanida i hem dibuixat una cara. Esperem que us agradin.
Avui hem fet servir ingredients d’amanida i hem dibuixat una cara. Esperem que us agradin.
Àlex de 3r.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada