CREPS SALADES
Ingredients (per 10 creps):
200 ml llet, 2 ous, sal, 125 gr farina, 30 gr mantega.
Pel farcit una bona varietat d' aliments salats que us agradin...pernil,
formatge, sobrassada, salmó fumat, enciam, tomàquet, tonyina amb salsa de tomàquet,
salsa carbonara, olives....
Fer massa de creps: en un bol posem la farina en forma de
muntanya. Farem un forat al mig com si fos un volcà i hi tirarem els 2
ous i un pessic de sal. Es barreja tot amb les mans. Ho batem afegint la llet.
Quan obtinguem una massa líquida la deixem reposar 1 hora.
Coure les creps: Escalfem bé una bona paella. L' untem amb una mica de mantega per a que no
s' enganxi la massa. Afegim 1 cullerot de la massa líquida, l' escampem per
tota la paella, esperarem mig minut i li donem la volta. Trèiem la crep de la
paella.
Farcir les creps: imaginació al poder! farciu-les combinant ( o
no...) de la gran quantitat de possibles ingredients!!!
I ja tenim llest un possible
sopar senzill, ràpid i divertit per a compartir amb família i amics!!!
BON PROFIT!!!
Júlia de 1er.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada