dimecres, 23 de maig del 2012
JÚLIA DE 2on.
FARCELLETS DE
FRANKFURT
Ingredients:
- Massa de pasta de full
- S
alsitxes
de Frankfurt
- F
ormatge
que es fongui (tipus tranxetes)
- Ketxup o
mostassa
Preparació:
Es talla la massa en quadradets, aproximadament de 10x10. A sobre es
col·loca
el
tros
de
salsitxa
, una mica de ketxup o mostassa, i el formatge.
Es tanca el paquet, en forma de farcellet (sobre tot que quedi ben tancat) i ja es pot posar al forn.
T
reure
al cap d'una estona,quan vegis que la massa està feta.
Queden molt bons !
Alternatives per els pares:
També es pot omplir amb altres ingredients, com per exemple, xampinyons i formatge blanc (opció light), pebrot escalivat i brie,
salsitxes
al gust i roquefort
Bon profit !!!!
Júlia de 2on
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada