dilluns, 18 de juny del 2012

Primer premi del Concurs de Cuina 2012

Desprès d'un dur procés de deliberació el jurat composat per:
la Rosa Padilla (directora), la Teresa Puso (professora), Neus Cumella (coordinadora menjador), Luisa Delpón (mare), Maria Dolores Hernádez (mare) i Eva Lago (mare) li vam otorgar el premi al Pol de 3er.
Aquí tenim el seu testimoni per compartir amb tots nosaltres.

Una experiència per repetir!!
Ahir dissabte 19 de maig ens vam apropar fins al restaurant Semproniana per gaudir del "nostre" regal.
És un restaurant en el que ens hi hem sentit a gust des del primer moment. La decoració, el personal, els detalls, l'espai... tot ens ha agradat, segur que el taller i el dinar no ens decebrien!
Mentre nosaltres ens instal.làvem a taula per gaudir d'un àpat sense forquilles que cauen, gots que vessen, plats que no s'acaben; el Pol acompanyat de més nens i nenes es posava el davantal per fer una immersió en el món de les postres. 
Per als grans: degustació de primers per començar (no sabríem dir quin ens va agradar més) i un segon a escollir entre peix i carn. La decisió més complicada arribava amb la carta de postres; els haguéssim tastat tots, però finalment els escollits van ser tot un encert!!

Els menuts, per la seva banda, instal.lats en una sala preparada per ells,  començàvem el taller batent ous i tallant maduixes. Què va passar allà dins? No ho sabem, però us assegurem que el resultat - una mousse de iogurt amb maduixes- que ens vam poder endur a casa  va estat a l'alçada dels millors pastissers.



Al cap d'una hora d'haver començat el taller, sentíem com a la sala dels petits xefs el soroll de cullerots i bols deixava pas a rialles i converses. La feina s'havia acabat, ara els hi tocava a ells gaudir d'un bon àpat...., sense pares ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada