dijous, 16 de juny del 2011

12-Tom de 1r

BRAÇ DE GITANO AMB FULLS DE LASSANYA


Ingredients :

.8 fulls de pasta de lassanya

.5 llaunes petites de tonyina

.1 pot gran d'olives farcides .salsa de tomàquet

.2 ous durs .formatge ratllat per gratinar.

.orenga.




Agafem els fulls de la pasta de lassanya i els posem a coure. Una vegada cutis, s'extenen sobre un drap formant un rectangle de manera que quedin solapats perquè després formin un llençol. Preparem la salsa de tomàquet. Agafem la tonyina i la fem a trocets petits i la posem en un bol, afegim les olives farcides tallades ben petites, i les afegim a la tonyina, i també hi posem un ou dur a trocets. Hi afegim una mica de salsa de tomàquet per lligar.ho tot, barrejant tots els ingredients. Agafem el farcit i el posem sobre els fulls de lassanya, deixant espai per poder.ho cargolar després. Sobre el farcit i posem uns talls finets d'ou dur i cargolem els fulls, amb l'ajuda del drap, fins que queda com un braç de gitano. Amb l'ajuda del drap col.loquem el braç de gitano sobre la safata del forn. Després agafem la salsa de tomàquet i l'estenem per sobre fins que quedi tot ben cobert. Hi afegim a sobre una mica d'orenga i després el formatge ratllat. Una mica de mantega a sobre el formatge i ho posem a gratinar.


A disfrutar! Bon profit...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada