divendres, 3 de juny del 2011

2-Pol 2n

PASTIS DE PERA I XOCOLATA   

Ingredients

1 iogurt
2 mides del pot de iogurt de sucre
3 mides del pot de iogurt de farina tamitzada
2 ous
½ got del pot de iogurt d’oli
1 sobret de llevat en pols (tipus Royal)
vainilla
sal
mantega
3 peres grans
75 ml nata líquida 35% MAG
75 ml xocolata per fondre

Preparació

Posar en un bol el iogurt, remenar i incorporar els ingredients en el següent ordre sense deixar de barrejar:
 - sucre
 - farina tamitzada amb el llevat
 - un pessic de sal
 - ous
 - oli
 - vainilla

Hem d’obtenir una barreja ben homogènea sense grumolls.

Engegar el forn, 140º.
A continuació, pelar les peres I tallar-les a fines rodantxes.
Engrassar el motllo que anirà al forn amb mantega, posar a la base les rondantxes de pera I a sobre la barreja anterior.

Posar el pastís al forn, coure’l a 130-150º, durant uns 50 minuts.
(comprovar amb un ganivet que el pastís s’ha cuit abans de treure’l del forn.)

Mentrestant, desfer la xocolata amb la nata líquida al bany maria.

Quan tenim el pastís ben cuit I l’hem deixat refredar (molt important), el desmotllem I tallem en dos (horitzontalment), cobrim la base amb la xocolata que hem preparat I hi col.loquem a sobre l’altre part del pastís.

I ja està el tenim a punt!!! gaudeix d’un dolç moment!!
BON PROFIT!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada