dimecres, 21 d’abril del 2010

GERARD de P3 i LOLA de P5

RAM DE PIRULETES I FLORS DE FRUITA AMB  DUES XOCOLATES



ESTRIS:
-    1 espàtula de fusta
-    2 recipients de plàstic per desfer la xocolata al Microones
-    2 plats plans
-    broquetes de fusta
-    1 got de vidre alt, prim i ample o es pot utilitzar un gerro de flors. Si es de vidre queda millor, doncs es veuran les tiges a taula.
-    pel guarniment:  1 cinta de regal, paraigües, pollets de pasqua, plomes…
INGREDIENTS:
-    100 g de xocolata de cobertura negra
-    100 g de xocolata de cobertura blanca
-    fruita no sucosa: maduixes, mandarines, raïm, cireres… al gust de cadascú
-    per guarnir: coco ratllat, flocs de cereals d’esmorzar… al gust de cadascú també


ELABORACIÓ:
1.    Demanem al pare o la mare que posi a fondre la xocolata negra al microones en un bol de plàstic i la xocolata blanca en un altre. Compte que no bulli!
2.    Mentrestant, netegem la fruita. La rentem o la pelem, separem els grills o els grans…
També podem preparar el gerro: agafem el got alt o el gerro  i  omplim la meitat amb sucre, que farà de suport quan clavem les broquetes i així no ens ballaran.
3.    Clavem la broqueta de fusta per la part més ambla de cada maduixot (nosaltres deixem les fulles, queden maques) o per una banda de la mandarina, del raïm… i les repartim en dos plats plans.
4.    Agafem les broquetes d’un dels plats i suquem la meitat de la peça de fruita de cada broqueta en xocolata negra.
Mentre la xocolata estigui desfeta podem guarnir la broqueta amb coco en pols, algun floc de cereal… i clavar-li una ploma o un pollet de pasqua, un paraigües de còctel… 
Les deixem refredar en el mateix got o gerro però cuidant que no es toquin entre elles.
5.    Fem el mateix amb les broquetes de l’altre plat, però les suquem amb xocolata blanca, les guarnim…
6.    Per acabar,  les posem al gerro clavant-les dins el sucre, i agafem la cinta i a l’exterior del gerro fem un llaç.
7.    SERVIU I GAUDIU! !!!!!!!!!!!    VOILÀ:


Gerard de P3 i Lola de P5

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada