dimarts, 13 d’abril del 2010

MÍRIAM de 3r.

PASTÍS IAIA PAQUITA.



Ingredients:
2 paquets de galetes maria
1 litre de llet
1 rajola de xocolata per fondre
"maicena"
1 copeta de conyac
1 cullerada de mantega
sucre
200gr. d'ametlla picada



Com es fa:


En mig got de llet hi desfem una cullerada de maicena i hi deixem a part.
Trenquem la xocolata ba trossets i la posem a bullir amb el litre de llet. Anem remenant.
Afegim la maicena a poc a poc.
Quan sigui prou espessa com per empastifar un pastís, tanquem el foc i hi afegim el conyac i la mantega.
Remenem i deixem que es refredi.
En un plat fondo hi posem llet i dues cullerades de sucre. Remenem.
En una safata gran, hi anem posant capes de galetes  (primer les suquem a la llet del plat) 
i damunt capa de xocolata,
i capa de galetes i capa de xocolata, i així fins la mida que volguem.

Acabem amb capa de xocolata.
Ho cobrim tot amb ametlla picada, si volem.
Ho posem a la nevera unes tres hores.


Mmmmmm!

Míriam de 3er, Llunes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada