dijous, 22 d’abril del 2010

JOEL de 2nd

Lasanya fàcil de carn i xampinyons

Ingredients:
- Plaques precuinades de lasanya
- 500 gr de carn picada
- 1 safata de Xampinyons
- ½ ceba
- 6 cullerades de tomàquet fregit
- Beixamel
- Formatge ratllat











Preparació:
Posem les plaques de lasanya en aigua calenta i mentrestant, fregim els xampinyons, tallem la ceba , la sofregim i afegim la carn , quan està feta la carn ajuntem els xampinyons i hi tirem el tomàquet. Ara ja tenim el farcit! Agafem una font i anem posant la pasta de lasanya , afegim la meitat de la carn amb els xampinyons i tornem a posar una capa de pasta, un cop fet el segon pis de lasanya hi tirem per sobre la beixamel i el formatge ratllat. Ara ja només queda posar-ho al forn fins que el formatge estigui daurat i ja us podeu llepar els dits!

Bon appetit!


Joel de 2nd.

2 comentaris:

  1. gracies pel premi! les plaques de pasta me les menjo soles, mmm . m'ho vaig passar molt bé cuinant.
    petons joel

    ResponElimina
  2. Güais, segueix així Joel, el ferran adrià no te res a fer al teu costat

    ResponElimina