dimarts, 27 d’abril del 2010

LAIA de 6è

Patates amb bacallà

Ingredients per a 4 persones:
- 8 patates
- 4 trossos de bacallà dessalat
- 2 porros
- 3 o 4 dents d’all
- picada d’ametlla
- oli, sal i pebre

Preparació:
1.Fer a làmines els 3 o 4 dents d’all, fregir-los a una paella amb oli. Quan estigui fregit retirar-lo del foc.         A la mateixa paella afegir més oli , i confitar el bacallà ( fregit a foc molt baix), començant per la part que té pell.


2.Quan el bacallà estigui confitat retirar-lo.
3.Tallar el porro en rodanxes, posar-lo a fregir a la mateixa paella que el bacallà i si fa falta, se li afegeix oli. Quan el porro estigui de color verd retirar-lo.

4.Pelar les patates i trencar-les a trossos, agafar una cassola, i afegir-hi l’oli del porro (si fa falta més oli, posa el del bacallà), i posar les patates.
5.A continuació, afegir el brou ( qualsevol: de peix, de carn...), o bastanta aigua a les patates. Cinc minuts abans que les patates estiguin bullides afegir  la resta dels ingredients que has cuinat,i la picada d’ametlles.
6. Posar sal i pebre al gust. Acabar de bullir les patates,i ja tenim el plat.
Recomanació: Aquest plat reposat està més bo!

Bon profit!

Laia de 6è                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada